Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minőségpolitika

A Szerelvénybolt Kft. legfontosabb célkitűzése olyan kereskedelmi- és szolgáltató hálózat működtetése, amelyben a világszerte gyártott víz, gáz és fűtés berendezések, valamint szaniter termékek kiváló minősége mellé, a hagyományos és a speciális felhasználási lehetőségeket, illetve követelményeket magas színvonalon ismerő kiemelkedő szaktudás párosul.

Szervezetünk a kötelezettségeit a vonatkozó jogszabályoknak, a működési előírásoknak és a megkötött szerződéseinek megfelelően, tudatos és szervezett tevékenységgel, partnerei igényeinek és elvárásainak maradéktalanul megfelelve teljesíti. A Szerelvénybolt Kft. alapvető feladatának tartja a hozzá forduló megrendelők igényeinek magas színvonalú és hatékony kielégítését. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a megrendelői követelmények teljesítése érdekében teljes körűen és részletekben menőkig kell azokat megismerni és a lehetőségeket, kockázatokat elemezve kell teljesíteni.

Szervezetünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy munkatársai magas szintű és naprakész tudással rendelkezzenek, ezért megköveteli és támogatja a folyamatos képzést és önképzést. Munkatársaink termék- és technológiai ismereteit, fejlődését rendszeresen értékeljük, szakmai felkészültségüket és teljesítményüket elismerjük.

Minőségirányítási rendszerünk fenntartása, fejlesztése minden dolgozó közös érdeke és feladata.

A követelmények megismerése és megértése érdekében különös gondot fordítunk arra, hogy mind minőségpolitikánkat, mind az előírásokat, követelményeket minden munkatárs megértse, elfogadja és alkalmazza.

Partnereink megválasztásakor kiemelten vizsgáljuk azokat a körülményeket, amelyek befolyásolhatják az általunk értékesített termékek és szolgáltatások minőségét. Elsősorban azokkal kívánunk hosszútávon együttműködni, akik azonosulnak minőségi és megbízhatósági törekvéseinkkel.

Partnereinktől megköveteljük a magas színvonalú termékértékesítést és szolgáltatásnyújtást egyaránt, de segítjük is őket tapasztalatainkkal, hogy megfelelhessenek a követelményeknek, igényeinek.

Biztosítjuk továbbá, hogy a meghatározott célok, programok, intézkedési tervek tartalmazzák mindazon szükséges cselekményeket, teendőket, feladatokat, amelyek a fejlődéshez, illetve a fejlesztés, valamint az oktatáshoz, tudatosításhoz, illetve a működés szabályozásához szükséges.

Elkötelezettek vagyunk, hogy munkánk eredményét és hiányosságait folyamatosan elemezzük és a tapasztalatok felhasználásával folyamatosan javítsuk. Meg akarunk felelni mind a megrendelői elvárásoknak, mind saját célkitűzéseinknek, ezért elköteleztük magunkat a minőségi termékek és szolgáltatások értékesítése és folyamatos minőségfejlesztése mellett.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy alkalmazott eszközeink műszaki színvonala, megfelelősége, rendelkezésre állása megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak is.

Kecskemét, 2018. február 1.

Patonai Sándorné
ügyvezető